Trend Micro

OVER TREND MICRO

Trend Micro Incorporated (TYO: 4704), is wereldwijd toonaangevend op het gebied van beveiligingssoftware en -oplossingen, en streeft naar een wereld waarin digitale informatie veilig kan worden uitgewisseld. Al 25 jaar beschermen de medewerkers van Trend Micro personen, gezinnen, ondernemingen en overheden tijdens hun zoektocht naar de benutting van opkomende technologieën en nieuwe manieren om informatie te delen.

Voor moderne organisaties is informatie het meest strategische middel geworden, dat een voorsprong op de concurrentie betekent en de drijfveer is achter operational excellence. Met het sterk toenemende aantal mobiele, sociale en cloudtechnologieën is het beschermen van deze informatie een enorme uitdaging geworden. Organisaties hebben een slimme beveiligingsstrategie nodig.

Trend Micro maakt de slimme bescherming van informatie mogelijk, passend bij een veranderend ecosysteem, met innovatieve beveiligingsoplossingen die eenvoudig inzetbaar en beheerbaar zijn. Oplossingen van Trend Micro zijn voorzien van gelaagde contentbeveiliging voor mobiele apparaten, endpoints, gateways, servers en de cloud. Organisaties die deze oplossingen benutten, kunnen hun eindgebruikers, hun evoluerende datacenter en cloudresources, en hun informatie beschermen tegen geraffineerde gerichte aanvallen.

Al onze oplossingen werken met informatie over bedreigingen vanuit de hele wereld, geleverd door het Trend Micro™ Smart Protection Network™, en worden ondersteund door meer dan 1200 bedreigingsdeskundigen wereldwijd.