Synology

SYNOLOGY IN EEN OOGOPSLAG

Synology maakt maximaal gebruik van de laatste nieuwe technologieën om zakelijke en thuisgebruikers op een betrouwbare en betaalbare wijze te helpen met het centraal beheer van gegevens, het eenvoudig maken van gegevensback-up's, het delen en synchroniseren van gegevens op verschillende platformen en rechtstreekse toegang tot gegevens. Synology wil producten leveren met toekomstgerichte functies en de beste klantenservice bieden.

OVER SYNOLOGY

Synology Inc. is opgericht in Taipei, Taiwan.

Synology vindt het belangrijk om zakelijke en thuisgebruikers op een betrouwbare en betaalbare wijze te helpen met het centraal opslaan van gegevens, het eenvoudiger maken van gegevensback-up, het delen en synchroniseren van gegevens op verschillende platformen en het onderweg toegang verkrijgen tot gegevens.

SYNOLOGY'S VISIE

Synology, opgericht in 2000, is toegewijd aan het ontwikkelen van NAS servers met een hoge prestatie, die betrouwbaar, veelzijdig en milieuvriendelijk zijn.

Ons doel is om snelle en kosteneffectieve oplossingen en goede klantenservice te leveren, en vooral om te individuen en bedrijven te voorzien van een veelzijdigheid aan keuzes.