WIFI NETWERKEN


Of het nu gaat om draadloze toegang voor uw medewerkers of gasten, het netwerk moet goed functioneren en veilig zijn.

Meer vraag naar wifi

Binnen de organisatie is steeds meer draadloze apparatuur. De opmars van smartphones en tablets met enkel draadloze connectiviteit gaat alsmaar sneller. Men wil graag met een notebook overal kunnen gaan zitten en niet meer gebonden zijn aan het eigen bureau.

In het verleden was een draadloos netwerk op een kantoor veelal ondersteunend, maar tegenwoordig zijn draadloze netwerken één van de pilaren waarop het bedrijfsnetwerk rust.

Het moet dus niet alleen te allen tijde functioneren, maar vooral op alle noodzakelijke plekken goede signaal dekking en kwaliteit leveren.

Zijn er vaak bezoekers of gasten aanwezig die gebruik moeten maken van een wifi voorziening, dan moet dat zo eenvoudig mogelijk te gebruiken zijn.
Het is ook zaak dat deze bezoekers geen ongeoorloofd toegang tot het interne bedrijfsnetwerk krijgen als ze enkel toegang tot internet hoeven te hebben.

Oplossingen

Systrax biedt voor deze en vele andere draadloze vraagstukken oplossingen aan. Denk daarbij onder andere aan:

  • Aanleggen van draadloze netwerken
  • Scheiding van bedrijfsnetwerk en gasten netwerk zodat er voor elke gewenste gebruiker veilig toegang tot internet geboden kan worden
  • Optimalisatie van signaal kwaliteit en troubleshooting van storingen van bestaande draadloze netwerken middels site survey en spectrum analyzer tools

Gerenommeerde Partnerships

We werken met kwalitatief uitstekende apparatuur van bekende merken zoals Draytek, Alcatel-Lucent en EnGenius.