BACKUP ONLINE


Geen zorgen meer over de backup en het dagelijks wisselen van tapes of disks met onze managed service "Backup Online". Uw backup volledig ontzorgt voor een vast laag bedrag.

Systrax biedt dé oplossing als het aankomt op het maken van back-ups met Backup Online!
Vanaf 5 euro voor 10GB.

 • Geen zorgen meer over de backup en het dagelijks wisselen van tapes of schijven
 • Als hybride oplossing inzetbaar. Zowel een back-up online als op kantoor.
 • Ook geschikt voor werkstations als u zonder server werkt
 • Geen hoge investeringen meer in backup apparatuur en software
 • Elke bestaande breedband internet verbinding is te gebruiken
 • Uw gegevens veilig opgeslagen in ISO gecertificeerd datacentrum te Amsterdam
 • Uw gegevens zijn versleuteld met 128 bits AES encryptie. Alleen u kunt de gegevens inzien
 • Backups worden gemaakt via een beveiligde SSL verbinding
 • Standaard bestanden terughalen van de afgelopen 28 dagen middels herstelpunten
 • Onbeperkte capaciteit zonder extra aanschaf apparatuur en onderhoudskosten
 • 24/7 professioneel beheerde omgeving
 • Eenvoudig zelf op ieder moment bestanden terugzetten of ondersteuning van onze servicedesk

 

DE MOGELIJKHEDEN

Systrax Backup Online is zowel verkrijgbaar voor het maken van backups van de bestanden van uw werkstation of laptop, als ook voor het maken van backups van uw server of complete netwerkomgeving. Daarnaast is er de mogelijkheid voor het maken van backups voor Microsoft Exchange Server en Microsoft SQL Server. Ook kan een complete Hyper-V of VMWare omgeving worden geback-upped. Bovendien is het mogelijk om een online backup te maken van UNC paden (netwerkschijven) wanneer er gebruik gemaakt wordt van bijvoorbeeld een NAS.

De backup software beschikt over verschillende plugins voor het maken van backup. Files & Folders, System State, Database, Exchange, Sharepoint, Oracle, VMWare, Hyper-V en network shares. Alle plugins zijn inbegrepen in de dienst, zonder meerprijs.

Laptops in het veld zijn normaliter kwetsbaar voor dataverlies en backups zijn veelal niet voorhanden. Met Systrax Backup Online kan data op deze apparatuur wel eenvoudig en beveiligd worden veilig gesteld zonder dat de gebruiker iets hoeft te doen en zonder dat hij naar kantoor hoeft te komen.

Servers zijn cruciaal voor de organisatie. Gegevens verlies of zelfs een crash kan ernstige gevolgen hebben voor de dienstverlening. Bij calamiteiten zoals brand, waterschade of diefstal kunnen de gevolgen zelfs desastreus zijn.

Door niet alleen de bedrijfsgegevens, maar de volledige server met System State te backuppen is calamiteitenherstel (disaster recovery) in één klap geregeld. Wanneer nodig wordt de complete server vanuit de backup hersteld op nieuwe hardware of in een virtuele omgeving.

HOE WERKEN WIJ?

Als ICT Partner van uw organisatie en systeembeheerder kennen wij de omgeving en zijn wij te allen tijde bereikbaar. We controleren of de back-ups geslaagd zijn en ondernemen actie bij storingen. En bent u een bestand kwijt, dan herstellen we deze voor u. In de meeste gevallen kunnen we direct helpen en gegevens voor u terugzetten uit de backup.

IS HET VEILIG?

Jazeker. Niet alleen is de backup niet meer afhankelijk van menselijk handelen, maar alle gegevens worden versleuteld verzonden via een beveiligde verbinding. Er hoeft dus niet meer dagelijks een tape of disk gewisseld te worden wat dikwijls vergeten wordt. Ook kunnen tapes of disks niet meer kwijt raken of gestolen worden waarbij cruciale bedrijfsinformatie in verkeerde handen kan vallen.

Bij het instellen van de backup wordt een unieke persoonlijke encryptie sleutel opgegeven. Zie het als een wachtwoord. Zonder deze sleutel kan niemand de gegevens inzien die opgeslagen staan in het datacentrum. Het is dus wel zaak dat de encryptie sleutel veilig wordt bewaard. Systrax helpt u daar uiteraard bij.

De backup software maakt uitsluitend gebruik van een SSL verbinding voor het versturen en ontvangen van de versleutelde gegevens. Dat is eenzelfde soort verbinding die gemaakt wordt met de bank wanneer er van internet bankieren gebruik gemaakt wordt.

Het datacentrum waar we gebruik van maken staat in Amsterdam en voldoet aan ISO / IEC 27001:2005 PCI-DDS certificering. 

Bovendien staan alle gegevens versleuteld opgeslagen. Niemand kan dus uw gegevens inzien zonder de encryptie sleutel.
Daarnaast is het mogelijk om niet alleen backup online te bewaren, maar ook een extra kopie op een lokaal apparaat.

BROCHURE EN MEER INFORMATIE

Heeft u interesse in deze dienst, wilt u bestellen of wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op en/of bekijk de brochure. Of vraag een gratis consult aan via het formulier hiernaast.
De brochure bevat alle informatie die meer informatie geeft over de oplossing en de voordelen. Prijzen en voorwaarden zijn ook opgenomen

Bij specifieke wensen of complexe uitwijk scenario’s zijn maatwerk oplossingen mogelijk. Vraag hiernaar.