HARDWARE EN SOFTWARE


Werkstation nodig voor een nieuwe medewerker of is de printer aan vervanging toe? Systrax levert niet alleen het nieuwe kastje. Systrax levert de juiste oplossing.

WAAROM HARDWARE EN SOFTWARE?

U kunt natuurlijk een computer bij Office Centre of de Makro aanschaffen. Maar weet de Office Centre ook hoe u strategisch om moet gaan met de investeringen die u doet op automatiseringsgebied?
Systrax kijkt niet naar het apparaat waar de meeste marge mee te behalen valt. Systrax kijkt naar de beste oplossing voor de specifieke situatie.
En doordat we een relatie met jullie als organisatie hebben weten wij wat er in uw organisatie gebeurd. We denken mee in de toekomst en adviseren voor de lange termijn op maat waardoor er slim geinvesteerd kan worden.

Het is wellicht voordeliger om intern hardware door te schuiven tussen medewerkers om met één investering meerdere vraagstukken op te lossen. 

HOE WERKEN WIJ?

Of het nu gaat om werkstations, servers, printers, tablets, thin clients of andere soort apparatuur, wij kunnen het leveren. We werken met gerenommeerde merken als HP, Lenovo, Dell, Draytek, Microsoft, Canon, Xerox en vele anderen.

ALLE APPARATUUR VAN WERKPLEK TOT BEDRIJFSNETWERK

Het houdt niet op bij het werkstation (laptop of vaste pc) want de medewerker moet natuurlijk ook kunnen werken met Microsoft Office of andere bedrijfssoftware. Is daar wel een licentie voor? En hoe zit het met antivirus software en backup?
Office Centre biedt het ook vast aan, maar had u dat niet al in huis? En is het wel de juiste versie van het juiste software product en laten de licentie regels het gebruik wel toe?

Software licentiering en gebruiksrechten zijn belangrijke aspecten. Er zijn beperkende voorwaarden en technische beveiligingsmaatregelen die ervoor kunnen zorgen dat er grote kostenposten ontstaan.
Door vooruit te kijken en betrokken te zijn bij de organisatie kunnen we anticiperen en de juiste software strategie aanbevelen.

Bijvoorbeeld: het kan best zijn dat de ene organisatie prima vooruit kan met een oudere software versie de komende jaren, terwijl de andere voorop moet lopen en jaarlijks met de meeste actuele versie moet werken.
Voor de eerste is een eenmalige aanschaf van het pakket de juiste oplossing; voor de ander is juist een SaaS oplossing de perfecte match.

Op het gebied van software leveren we software in verschillende licentie vormen als eenmalige aanschaf, subscription en cloud services van bijvoorbeeld Microsoft, Trend Micro, Symantec, Adobe, Techsmith, Exclaimer en vele anderen. Systrax kijkt naar de behoeften en adviseert hierin de meest optimimale oplossing om zo in diverse bedrijfsprocessen slim te investeren. 

WAT BIEDT SYSTRAX?

  • Één centraal inkooppunt, één centraal aanspreekpunt. we zijn een one-stop-shop
  • In geval van hardware: geen gezeur met garantie, terug naar de winkel, bon kwijt, opsturen, enz.
  • In geval van software: handhaving licentiebeleid, toezicht op aantallen, optimalisatie aanschaf licenties
  • Door overzicht op de totale ICT situatie binnen de organisatie is slimmer in te kopen
  • Direct configureren en daarna uitleveren op locatie. al dan niet in combinatie met andere systeembeheer werkzaamheden

 

GEEN VERPLICHTING

Als u toch uw hardware via andere kanalen wenst in te kopen, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. We ondersteunen en configureren dit ook en doen daar absoluut niet moeilijk over.
We kunnen alleen achteraf tegen beperkingen aanlopen die aanvullende uitgaven vereisen om de gewenste oplossing te realiseren.

Het is voor ons zelfs geen enkel probleem om de garantie afhandeling met de andere leverancier te verzorgen als het product defect mocht gaan.

Dat zal alleen wat langer duren waarschijnlijk. In het ergste geval moeten we u doorverwijzen naar het punt van aanschaf.
We geven dan wel alle benodigde informatie om het retour/reparatie proces te bespoedigen. Het moet namelijk wel vlot gebeuren. Je wilt tenslotte verder, niet waar?