DOMEINREGISTRATIE EN WEBHOSTING


Je komt er als bedrijf bijna niet omheen. Er is een website. Maar waar staat die website en hoe zit het met al die facturen steeds? Als ICT partner biedt Systrax u één dak voor al uw domeinregistraties en website hosting.

WAT IS DOMEINREGISTRATIE EN WEBHOSTING?

  • Websitehosting, e-mail hosting, domeinregistratie? Dat is toch allemaal hetzelfde? Waarom betaal ik hier allemaal apart voor en kloppen die bedragen wel? 
  • Ik ben eigenlijk niet meer tevreden over onze huidige partij, maar durf niet over te stappen. Straks is mijn website uit de lucht. Dat kan echt niet!
  • Wij hebben tientallen domeinnamen, maar bij wie allemaal dat weet ik echt niet meer. Het zijn er zoveel. Ik zou het eigenlijk allemaal eens bij één partij moeten onderbrengen, maar dat is zoveel werk.
  • We hebben onze website jaren geleden door die-en-die laten maken en die heeft dat toen allemaal geregeld. Maar daar hebben we nu geen contact meer mee...

 

Dit soort vragen horen we bij Systrax regelmatig. Het is zo'n ICT onderwerp wat vaak op de achtergrond blijft. Voor menig organisatie is het iets ongrijpbaars, maar tevens cruciaal punt waardoor er maar moeilijk actie ondernomen kan worden.
De website moet in de lucht blijven en email mag echt niet plat. Het feit dat er vaak onnodig veel betaald wordt voor website hosting of domeinregistratie neemt men dan maar voor lief.

VERHUIZEN NAAR SYSTRAX

Zou het niet fijn zijn als er een partner is die begrijpt wat de consequensties van downtime zijn? Zeker bij een verhuizing van diensten is het een veelvoorkomend fenomeen, maar absoluut niet noodzakelijk. Systrax begrijpt dit en zorgt voor een vlekkeloze overstap!

HOE WERKEN WIJ?

Als all-round ICT dienstverlener biedt Systrax niet alleen de veelal bekende domeinnaamregistratie en website hosting diensten aan, maar helpen we u ook om orde te scheppen in de chaos als u deze zaken nu elders heeft ondergebracht.

We inventariseren samen met u alle domeinnamen en waar verschillende websites zijn ondergebracht. Aan de hand daarvan wordt direct duidelijk wat er bespaart kan worden door alles bij één partij onder te brengen.
Aansluitend maken we een plan voor de verhuizing van de websites en verzorgen het contact met eventuele betrokken website designers en de huidige hosting partijen om alles in goede banen te leiden.
Indien nodig voeren we eerst een proefmigratie uit om alles op het nieuwe platform grondig te testen. Werkt alles naar behoren, dan wordt een definitieve migratie uitgevoerd op een geschikt moment.

Het voordeel voor u is dat alles voortaan onder één dak is ondergebracht. Één aanspreekpunt. Zowel technisch als administratief en één factuur.

Zeker als er gebruik gemaakt wordt van andere diensten van Systrax zoals een eigen mailserver of online diensten is het uitvoeren van technische aanpassingen van tijd tot tijd noodzakelijk.
Dergelijke DNS wijzigingen of andere aanpassingen kunnen door Systrax snel en eenvoudig worden uitgevoerd als de domeinregistratie ook via Systrax verloopt.

Domeinregistratie en web hosting gaat vaak gepaard met online diensten die wij onze relaties aanbieden. Herkend u zich in de punten die hier boven benoemd staan dan is het wellicht een mooi moment om even te sparren zodat u zeker bent van de huidige situatie.