ADVISERING EN TRAINING


Met het juiste gereedschap kunnen geweldige dingen gerealiseerd worden. Maar wat is het juiste gereedschap? En hoe gebruik ik ze op de juiste manier om er optimaal nut van te hebben? Systrax geeft advies als het aankomt op de ICT binnen je organisatie.

WAAROM ADVISERING?

Door het stellen van de juiste vragen en een kijkje in "de keuken" van de organisatie te nemen zijn wij in staat om het beste advies te geven over de automatisering binnen de organisatie. We merken dat vaak de nodige apparatuur of software al aanwezig is, maar men op de werkvloer bijvoorbeeld niet weet wat er allemaal mee kan. Hier liggen natuurlijk een hoop kansen op efficiënter werken. Een paar kleine tips & trucs kunnen processen enorm vereenvoudigen. Daarmee wordt de productiviteit verhoogd en kan de organisatie effectiever werken.

We adviseren in de keuze van Hardware & Software voor een specifieke situatie of maken een compleet ICT plan voor de komende jaren. Medewerkers kunnen we opleiden in het gebruik van de bedrijfsmiddelen en geven ze tips om ze efficienter te laten werken.

SECOND-OPINION

Soms is het prettig om een second-opinion te krijgen. Werkt het bedrijf met verschillende ICT partners voor bijvoorbeeld verschillende applicaties en netwerkbeheer, dan is het prettig als er iemand is die namens de organisatie jullie belangen behartigd.
Systrax is hier altijd graag betrokken. We zijn de brug tussen het management en de derde partijen. De vaak technische uitleg vertalen we in eenvoudige Jip en Janneke taal en beoordelen of aanbevelingen wel steek houden.

Door het inzicht in het totaalplaatje van de automatisering binnen de organisatie kunnen we ook geld voor u besparen. Denk aan dubbele abonnementen of veel te hoge bedragen voor diensten.